BARÇA
Esports 08/03/2013

El vestidor culer és un clam

Messi i Cesc asseguren que la plantilla confia en la remuntada

Pol Frias
2 min
L'argentí Leo Messi celebrant el gol que va aconseguir contra el Sevilla en l'últim partit de Lliga al Camp Nou.

Barcelona.L'ESPN va publicar ahir una entrevista en exclusiva amb Leo Messi en què l'argentí va reconèixer: "El partit de dimarts serà complicat pel resultat que tenim de l'anada (2-0)". Però va afegir: "Igual que ells ens van guanyar, nosaltres també podem fer-ho. L'equip confia en la remuntada". El blaugrana va advertir que han de "ser forts", ja que segons l'argentí hi ha molta gent que està esperant que perdin "per poder dir que aquest Barça s'ha acabat, igual que va passar l'any passat quan hi va haver resultats dolents". Messi va parlar també de l'estat anímic dels jugadors, i si bé és veritat que va admetre que l'equip està una mica "apagat pels últims resultats", també va llançar un missatge positiu: "És el moment d'aixecar-nos i tornar a ser nosaltres mateixos".

Cesc Fàbregas, en la mateixa línia que Messi, també va enviar un missatge d'optimisme, però a l'afició culer: "En els últims anys, aquest equip i aquesta afició sempre han estat al nivell en els moments claus. Estem capacitats, hem jugat finals de tot tipus i estem preparats per jugar al màxim nivell", va apuntar el noi d'Arenys en la roda de premsa. No obstant, va destacar que no només han de jugar amb el cor, sinó també amb el cap. "No hem de sortir revolucionats, sempre que hem jugat sense cap i sobreexcitats no ens ha anat bé", considera el blaugrana. Tot i que va reconèixer que és més important el partit contra el Milan, Cesc va assegurar que l'equip està concentrat en l'enfrontament de dissabte contra el Dépor, ja que, segons el jugador blaugrana, guanyar el Dépor els ajudarà a "recuperar la sintonia amb la pilota i amb l'afició", i els permetrà afrontar el partit de dimarts amb més confiança. D'aquesta manera, els dos jugadors blaugranes es van sumar a l'optimisme, de cara al partit de dimarts contra el Milan, que en dies anteriors havien transmès homes com Xavi, Mascherano, Iniesta i Adriano.

Pel que fa a la seva suplència en l'últim partit, Cesc va dir que acceptaria tornar a quedar-se a la banqueta dimarts. "En els moments importants que el meu equip m'ha necessitat, sempre he estat allà. Com a la selecció, quasi mai he sigut titular, però ens moments claus he estat sempre allà. A vegades sent suplent pots ser més important que sent titular", va afirmar el blaugrana.

Xavi, única baixa a l'entrenament

L'absència de Xavi Hernández, que continua recuperant-se del trencament fibril·lar que va patir al bíceps de la cama dreta, va ser l'única baixa en l'entrenament d'ahir de l'equip blaugrana. Xavi, que va jugar infiltrat el partit de Copa contra el Reial Madrid i va ser baixa en el de Lliga, va fer treball de fisioteràpia. I és que el migcampista de Terrassa està centrant tots els esforços per recuperar-se per al decisiu partit europeu de dimarts que ve contra el Milan, en què el Barça es juga el seu futur en la Champions.

stats