Futbol Femení
Esports 26/05/2012

L'Estartit es juga la permanència en l'última jornada i el Llevant, una plaça de Copa de la Reina

Les baixempordaneses reben la Reial Societat, pendents del resultat del Lagunak-Sant Gabriel. Les valencianes juguen a casa contra el Rayo amb l'obligació de guanyar si volen jugar la Copa

Natalia Arroyo
2 min
Carla lluita amb Ale per una pilota durant l'Estartit-Rayo.

BarcelonaL'última jornada de la Primera Divisió femenina decidirà el campió, entre el Barça –que juga a casa contra l'Sporting de Huelva– i l'Athletic Club– que visita el camp del Llanos de Olivenza–, però, a més, resoldrà el quart equip que descendeix a Segona Divisió i l'última plaça de Copa de la Reina. En la lluita per la permanència hi ha l'Estartit i el Lagunak de Pamplona, i en la lluita per jugar la Copa hi tenim el Llevant i el Rayo Vallecano.

Pel que fa a l'Estartit, rep la Reial Societat (7è classificat) al Municipal de l'Estartit (12h), amb la necessitat de guanyar per assegurar-se la permanència. En cas contrari, les noies de Rafel Gil hauran de fer, com a mínim, el mateix resultat que el Lagunak, que juga a casa contra el Sant Gabriel (12h). Les de Sant Adrià, còmodament instal·lades a la zona mitjana de la classificació, no s'hi juguen res però buscaran la victòria per tancar bé la temporada.

A la zona alta, el Llevant, cinquè amb 67 punts, rep el Rayo Vallecano, quart amb 69, al Polideportiu de Nazaret (12h) en el que és el partit més destacat de la jornada. Una victòria de les valencianes les alçaria a la quarta posició, l'última que dóna dret a jugar la Copa de la Reina. Un empat o una derrota de l'equip que entrena Antonio Contreras, mantindria el Rayo en posicions de Copa.

L'Espanyol visita a les 12 h el camp del Prainsa Saragossa, en un partit que no afectarà en res la posició a la classificació de cap dels dos equips. Les blanc-i-blaves, terceres amb 75 punts, aprofitaran el partit per seguir preparant la Copa de la Reina, competició en què hi han dipositat moltes esperances.

Els altres partits de la jornada són:

El Olivo - Collerenc (11h)

Màlaga - Reocín (12h)

Atlètic de Madrid - València (13h)

stats