Futbol Femení
Esports 04/03/2012

L'Estartit i el Sant Gabriel es reparteixen un punt (1-1) en una jornada en què l'Espanyol cau a Madrid i el Barça goleja a casa

Les baixempordaneses han empatat 1-1 davant el Sant Gabriel i segueixen perillosament a prop del descens; l'Espanyol ha perdut 4-1 davant l'Atlètic de Madrid i el Barça segueix líder després de vèncer 6-2 a El Olivo

Gimbert s'estira per frenar Priscila

BarcelonaEn el derbi celebrat al Municipal de l'Estartit, l'equip de Rafel Gil ha aconseguit sumar un punt que, de moment, el permet seguir fora dels llocs de descens, després d'empatar a un contra el Sant Gabriel. Les del Besòs s'han avançat en el marcador amb un gol de Dori, però les baixempordaneses han pogut situar l'1-1 a vint minuts del final. Ara, l'Estartit suma 20 punts, un més que el Màlaga i el Lagunak, rivals que té tot just per sota.

A Sant Joan Despí, el Barça no ha deixat lloc a la sorpresa i ha superat amb contundència El Olivo (6-2) per seguir líder en solitari de la Primera Divisió femenina. Soni, després d'una bona centrada de Corredera, ha obert el marcador al quart d'hora de joc i Vicky, amb un bon retall dins l'àrea, ha afusellat la portera gallega per situar el 2-0 abans del minut 20. Tot just començar el segon temps, l'exblaugrana Anair Lomba ha marcat al seu exequip per retallar distàncies, però Karol ha tornat a ampliar l'avantatge abans que les gallegues poguessin creure en remuntar. Soni, amb dos gols més, i Vicky, s'han encarregat de culminar la golejada, que un darrer gol visitant ha deixat en el definitiu 6-2.

Per la seva banda, l'Espanyol ha ensopegat davant l'Atlètic de Madrid (4-1) i tanca un cicle de tres mals resultats consecutius, amb la derrota a Zubieta, l'empat davant l'Athletic i, ara, el cop contra les matalasseres, que han marcat tres gols estratègics que han desorientat un Espanyol vulnerable a la velocitat local. L'experiquita Adriana Martín ha situar l'1-0 dos minuts abans del descans i Nagore ha encarrilat el triomf tot just iniciar-se el segon temps. El 2-0 ha rebaixat la confiança blanc-i-blava, que tampoc ha pogut ficar-se en el partit quan Willy ha retallat distàncies al minut 75, perquè, un minut més tard, Marieta ha tornat a situar l'equip madrileny dos gols per sobre. Ja a les acaballes, Claudia ha rematat la golejada local.