Futbol Català
Esports 25/09/2011

El Masnou es queda a tocar de donar la campanada davant l'Espanyol B i l'Europa derrota al Cornellà

El Terrassa torna a governar la lliga en solitari i el Vilafranca salta al 'play-off'

Redacció
1 min
Parres celebra el gol de l'Europa que li ha servit per derrotar al Cornellà

BarcelonaUn gol de Gerard Alonso al minut 32 de partit a la Ciutat Esportiva de l'Espanyol ha estat a tocar de significar la primera derrota blanc-i-blava a la lliga. El Masnou de Claudio Festa ha tingut a tocar la campanada de la temporada però un error del porter Cesc a sis minuts del final ha significat la diana de Cristian Alfonso que ha deixat el partit en taules (1-1).

D'això, se n'han aprofitat dos equips. En primer lloc el Terrassa, que torna a recuperar el liderat de la lliga després de desfer-se còmodament del Castelldefels (3-0) amb gols de Moreno, Molist i Carlos Martínez. En segon lloc l'Europa, que en un partit de nivell davant un molt bon Cornellà ha seguit fent del Nou Sardenya un fortí (1-0) i segueix en tercer lloc a la taula. La quarta posició de play-off està ocupada per un sorprenent Vilafranca. L'equip de Puchi suma quatre victòries seguides, la d'avui (2-0) davant d'un Amposta que cau al descens.

El Vilanova ha caigut derrotat a Gavà (4-2) i segueix sent l'únic equip que no coneix la victòria. El Vic ha tornat a fer un gol, però no li ha servit per puntuar a Olot (2-1) davant un conjunt local que comença a ocupar la zona alta de la lliga, lloc natural que se li suposa a un gran bloc que, tot i ser recent ascendit, lluitarà previsiblement entre els millors.

ELS RESULTATS DE LA JORNADA

Espanyol B 1 Masnou 1

Gavà 4 Vilanova 2

Montanyesa 1 Rubí 1

Manlleu 3 Gramenet 1

Terrassa 3 Castelldefels 0

Olot 2 Vic 1

Vilafranca 2 Amposta 0

Europa 1 Cornellà 0

Santboià 0 Pobla Mafumet 1

Balaguer 0 Prat 2

stats