Futbol Català
Esports 20/11/2011

L'Europa s'estanca al mig de la classificació

Un gol al minut 90 del Terrassa impedeix que l'equip gracienc sumi els tres punts i posi punt i final a la seva particular mala ratxa de resultats

Redacció
1 min
El Terrassa celebra un dels gols aconseguits al Nou Sardenya

BarcelonaLa finalització de la jornada quinze a Tercera segueix deixant l'Espanyol B com a líder. El conjunt de Raúl Longhi va superar dissabte al Vilafranca per un clar 3-0 a la Ciutat Esportiva. Empatat amb el conjunt blanc-i-blau es troba un altre equip "B", La Pobla de Mafumet, que ha guanyat per la mínima (1-0) al Rubí. El Prat, en un triomf amb el clàssic duel contra el Cornellà (0-1) es manté a un punt dels dos filials.

Qui no aixeca cap és l'Europa. L'equip gracienc ha empatat amb el Terrassa (2-2) amb un gol egarenc quan els locals ja cridaven victòria. L'equip escapulat suma una única victòria en els darrers set partits tot i que un d'ells, contra el Masnou, està pendent de finalitzar (suspès al minut 45). Les taules al Nou Sardenya permeten l'equip de Miquel Olmo rascar un punt com a visitant i mantenir-se dins el play-off d'ascens a Segona B.

Un altre empat a dos gols l'han protagontizat dos equips molt necessitats, Gramenet i Amposta. Cap dels dos ha pogut sumar un triomf balsàmic. En general, la jornada de Tercera ha deixat pocs gols als marcadors i ha presentat resultats molt ajustats.

ELS RESULTATS DE LA JORNADA

Espanyol B 3 - Vilafranca 0

Gramenet 2 - Amposta 2

Europa 2 - Terrassa 2

Gavà 0 - Balaguer 1

Santboià 1 - Olot 0

Pobla Mafumet 1 - Rubí 0

Cornellà 0 - Prat 1

Masnou 1 - Castelldefels 2

Manlleu 1 - Montanyesa 1

Vilanova 1 - Vic 1

stats