Copa Confederacions
Esports 20/06/2013

Els suplents de la selecció espanyola destrossen Tahití (10-0)

Fernando Torres, autor de quatre gols, i Villa, que ha marcat un hat-trick, han sigut els protagonistes d'un matx en què també han marcat Silva (2) i Mata

David Villa celebra el tercer gol contra Tahití

BarcelonaLa selecció espanyola, plagada de suplents a l'onze inicial, ha golejat Tahití per un escandalós 10-0 i ja està classificada per a les semifinals de la Copa Confederacions. L'últim partit el jugarà contra Nigèria, diumenge a les 21h.

Durant gairebé mitja hora, Tahití ha semblat oposar resistència i ser capaç, fins i tot, de donar algun ensurt a 'la roja'. Tot i l'ímpetu, el campió d'Oceania ja anava un gol per sota en el marcador en els seus millors minuts. De mica en mica, s'ha anat desfent i ha vist com el combinat de Del Bosque l'acribillava a l'espai tot i jugar a mig gas.

Fernando Torres, després d'una combinació amb Mata, ha obert el marcador al minut 5. El segon gol ha arribat al 31, quan Silva ha rematat una assistència de Villa. L'asturià ha vist com el seu company a la davantera, Torres, feia el tercer a porteria buida poc després malgrat tenir-lo sol al costat. El jugador del Barça ha pogut marcar el 4-0 amb què 'la roja' ha arribat al descans.

Ha sigut a la represa quan la selecció espanyola ha foradat Tahití, gràcies als gols de Villa (2), Torres (2 més), Mata i Silva. Fernando Torres ha fallat un penal que hauria ampliat el seu bagatge golejador.