Futbol Femení
Esports 13/04/2012

El cap de setmana de futbol femení s'obre amb un Rayo-Espanyol en divendres i per televisió

Madrilenyes i catalanes necessiten consolidar la seva plaça de Copa de la Reina en un duel que emetrà Marca TV en directe aquest divendres a partir de les 19h

Natalia Arroyo
1 min
La perica Silvia Meseguer lluita una pilota en el duel de la primera volta a Sant Adrià

BarcelonaLa 28a jornada de la Primera Divisió femenina comença dos dies abans del que és habitual amb un Rayo Vallecano-Espanyol que es disputarà divendres a les 19h i que serà retransmès en directe per Marca TV. L'enfrontament entre madrilenyes i catalanes no servirà per decidir la Lliga, com l'any passat, sinó per anar definint posicions de Copa de la Reina. L'Espanyol és tercer amb 62 punts, mentre que el Rayo és quart, amb 56, seguit de ben a prop pel Llevant, cinquè amb 53 punts.

La jornada té un altre partit destacat, el derbi que enfrontarà el Barça amb l'Estartit a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí diumenge a les 12h. Les blaugranes, líders amb 76 punts, buscaran marcar el seu gol número 100 en Lliga contra les baixempordaneses, que són tretzenes amb 23. Les noies de Xavi Llorens van aturar el comptador de gols en 99 el passat cap de setmana contra el Llanos de Olivenza, a qui van marcar-li quatre gols. Per al Barça pot acabar de ser una jornada rodona si, a més de sumar els tres punts i assolir la fita centenària, l'Athletic ensopega en la seva visita al camp del Llevant, un dels rivals més forts del campionat.

La resta de partits de la jornada són:

Sant Gabriel - Reocín

Collerenc - Sporting de Huelva

Llevant - Athletic Club

El Olivo - València

Màlaga - Llanos de Olivenza

Prainsa Saragossa - Atlètic de Madrid

stats