Esports 05/12/2011

La setmana del Madrid-Barça

2 min

Antoni Bassas,dimarts: Messi-Cristiano

Des de Washington Antoni Bassas ens explicarà com veu ell la dualitat Leo Messi - Cristiano Ronaldo i com es veu lluny de Catalunya. La rivalitat entre aquests dos jugadors per mirar de ser el millor del món és la mateixa rivalitat que hi ha entre el Barça i el Madrid per ser reconeguts com el millor internacionalment. El clàssic de dissabte el decidirà o l'un o l'altre.

Albert Om,dimecres: Sandro-Florentino

L'encàrrec d'Albert Om serà parlar dels dos presidents del clàssic: Sandro Rosell i Florentino Pérez. Amics del món dels negocis, van voler demostrar que la seva amistat estava per sobre de la rivalitat Barça-Madrid, però d'ençà del 5-0 i de la submissió de Florentino a la voluntat de Mourinho, la relació es va refredar fins a tornar-se gèlida.

Xavier Bosch,dijous: els dos entorns

Xavier Bosch ens explicarà quin és l'entorn actual del Barça i del Madrid. Qui hi ha darrere d'aquesta paraula que va posar de moda Johan Cruyff després d'una derrota europea del Barça a Praga tant en el club blaugrana com en el blanc, que també en té, però que funciona d'una altra manera. L'entorn de vegades també juga, i als clàssics es posa les botes.

Ricard Torquemada,divendres: la tàctica

Si algú és capaç d'intuir què pensa Guardiola abans d'un partit, aquest és Ricard Torquemada. Ells ens explicarà les claus del partit: els avantatges i desavantatges que el Barça jugui amb tres defenses al Bernabéu, si al Madrid li convé jugar amb dos o tres mig centres per reforçar el mig del camp o si Mourinho buscarà el Barça o l'esperarà al darrere.

Joan Maria Pou,dissabte: la prèvia

Joan Maria Pou connecta com pocs amb el sentiment de l'aficionat culer i ell ens explicarà, el mateix dia del partit, què es palpa en l'ambient blaugrana abans d'un partit que marcarà segur un abans i un després en aquesta Lliga. Posarà el termòmetre als ànims del seguidor del Barça, tan avesat a passar de l'eufòria al drama en qüestió de segons.

stats