Esports 19/04/2011

Barça-Madrid

2 min
Barça-Madrid

El comissari de la UEFA present al partit entre el Barça i el Xakhtar Donetsk al Camp Nou ha proposat que Andrés Iniesta sigui castigat amb un segon partit de sanció per haver forçat la targeta groga que va provocar que no jugués el partit de Donetsk. Just quan Mourinho no deixa de dir en rodes de premsa que els seus jugadors no poden forçar targetes i altres sí, el comissari ha presentat aquesta informe, i demà el Comitè de Competició de la UEFA podria castigar Iniesta amb un partit de sanció extra que deixaria el jugador de Fuentealbilla sense poder jugar el partit d'anada de les semifinals de la Lliga de Campions al camp del Madrid.

El Barça ja ha presentat les al·legacions pertinents i des del club blaugrana hi ha la convicció que Iniesta podrà jugar la propera setmana al Bernabéu. Els serveis jurídics del club tenen present que quan els madridistes Xabi Alonso i Sergio Ramos van forçar una targeta groga al camp de l'Ajax per poder descansar en un partit intrascendent, van acabar complint només el partit que els pertocava, malgrat que sel's va obrir un expedient i es va multar José Mourinho.

D'altra banda, ahir es va saber que el Barça va exercir la clàusula de renovació automàtica del director de futbol professional del club, Andoni Zubizarreta, a qui ha renovat per dos anys, fins al 30 de juny del 2013. Segons el contracte, el club blaugrana podia executar aquesta opció fins al 15 de juny del 2011, i l'entitat blaugrana ha decidit fer-ho amb temps. Zubizarreta, que és el director de futbol professional del Barça des de l'estiu del 2010, va valorar la seva renovació: "No és fàcil fer una valoració de la renovació d'un mateix. Des del juliol he tingut la sort d'estar aquí per seguir el treball que feia Txiki Begiristain. Estic encantat d'estar aquí i molt content sabent que el repte és enormement exigent i atractiu".

Tot i que ahir Guardiola havia donat festa a la plantilla, Puyol, Milito, Pinto i Abidal es van apropar a la Ciutat Esportiva per fer treball voluntari. Puyol va estar una estona corrent sobre la gespa, igual que Abidal i, de manera anecdòtica, fins i tot va fer alguns tocs de pilota. També van treballar al gimnàs Mascherano, Thiago i Bojan, aquest últim lesionat al genoll.

stats