Esports 21/01/2012

La samarreta del Barça difumina les franges i manté la senyera

Canvis revolucionaris a la samarreta del Barça de cara a la pròxima temporada. Segons ha publicat el diari Sport, les franges desapareixeran per donar pas a un model amb colors difuminats.

Ara
2 min
El nom de Messi, la senyera i Unicef al llom, tres elements que reforcen la visió global del club.

BARCELONALa nova equipació del Barça per a la temporada 2012-2013 apostarà pels colors difuminats per a la primera samarreta i el retorn del taronja per a la segona, segons va informar ahir el diari Sport . Segons aquesta informació, la junta directiva ja ha aprovat el nou disseny de Nike, tot i que falta conèixer-ne alguns detalls, com la ubicació de la senyera o la llegenda "Som més que un club". L'estil difuminat acaba amb les tradicionals ratlles verticals definides del club i el color predominant passaria a ser el blau. El coll és rodó i vermell, igual que la costura de les mànigues.

Aquesta informació va provocar cert enrenou entre els aficionats blaugranes en les xarxes socials, especialment perquè a la infografia publicada pel diari Sport no es veia la senyera al coll de la samarreta, tal com ha aparegut en les últimes temporades. Fonts del club consultades per aquest diari, però, van deixar clar que "la senyera seguirà a la samarreta" ja que és una de les condicions que el club posa a la multinacional nord-americana. Ara bé, ni Nike ni el Barça van voler confirmar si els dissenys publicats per l'Sport són els definitius, perquè la confecció dels uniformes és confidencial i la informació s'hauria basat en una filtració. A més de les crítiques sobre la senyera, les xarxes socials van bullir ahir amb crítiques al disseny amb difuminat.

Si es confirmés aquesta aposta, la segona equipació tornarà a ser taronja, tal com ja va passar les temporades 1991-1992 -amb la qual es va guanyar la Lliga de Campions a Wembley- i la 2006-2007, mentre que la samarreta d'entrenament serà negra a la zona superior i blava a la inferior. D'altra banda, els logotips de Qatar Foundation i d'Unicef es mantindran al mateix espai de la samarreta que aquesta temporada. És a dir, Qatar Foudantion al pit i Unicef a la part baixa del darrere, respectivament.

stats