Esports 15/01/2013

La selecció espanyola supera Egipte i suma la segona victòria

à.g.
Albert Rocas celebra un dels seus cincs gols contra la selecció d'Egipte.

GRANOLLERS.La selecció espanyola va superar ahir Egipte (24-29) i va sumar la segona victòria al Mundial d'handbol. El combinat que entrena Valero Rivera, que va competir millor a la primera meitat que a la segona, va dominar un partit gens senzill contra un rival ràpid i amb una bona defensa que va intentar remuntar durant diferents fases de l'enfrontament.

L'extrem Valero Rivera, fill del seleccionador, va ser un dels jugadors destacats d'un partit en què va anotar sis gols. Albert Rocas, per la seva banda, en va sumar cinc. La Caja Mágica de Madrid va tenir menys públic que en la jornada inaugural del campionat.

Espanya tornarà a jugar aquesta tarda (19 h, Teledeporte). El rival serà a Austràlia, que ahir va perdre contra Hongria. Croàcia, per la seva banda, es va desfer d'Algèria (20-31) sense problemes, donant descans a la majoria dels seus jugadors.

Al Grup C, que té seu a Saragossa, Eslovènia i Sèrbia no van tenir problemes per superar Corea del Sud (27-34) i Bielorússia (28-34). A més, Polònia va superar l'Aràbia Saudita (14-28).

Tres partits a Granollers

Després d'un dia de descans, els partits tornen també a la seu de Granollers, que acollirà un Tunísia-Montenegro (16 h), Alemanya-l'Argentina (18.15 h) i França-el Brasil (20.45 h).