Futbol Català
Esports 19/07/2011

La Segona B ja té els seus calendaris de lliga

El Lleida Esportiu ha estat acceptat per la RFEF a la categoria de bronze

Redacció
1 min
Al Camp d'Esports esperen veure la llum al juny

BarcelonaLa Federació Espanyola de Futbol ha posat fi al serial de l'estiu amb la publicació dels calendaris dels quatre grups de Segona B, tots ells formats per 20 equips (amb alguna entitat descendida recuperada a darrera hora) i ha acabat acceptant al nou Lleida Esportiu al grup tercer, on són la resta de cinc equips catalans de la divisió de bronze.

La primera jornada, que es disputarà el 21 d'agost, s'obrirà per part dels equips catalans amb un Sant Andreu - Andorra, Llagostera - Ontinyent, L'Hospitalet - Mallorca B, Terol - Badalona i un derbi, el primer de la temporada, amb el nou Lleida Esportiu, que rebrà al Reus Deportiu al Camp d'Esports. El calendari complet es pot consultar a la web de la RFEF.

El Lleida Esportiu rep llum verda

Tal com havia ordenat el jutge mercantil de Lleida i després de comprovar la Federació Espanyola l'estat correcte de la documentació presentada pel nou grup adjudicatari de la unitat productiva de la desapareguda UE Lleida, el Club Lleida Esportiu -que la Federació ha registrat al calendari menjant-se la primera lletra del seu darrer nom- competirà finalment a Segona B amb Emili Vicente al capdavant del cos tècnic.

stats