Futbol Femení
Esports 16/02/2013

El Sant Gabriel es juga mitja Copa contra el Prainsa i el Llevant Les Planes, segellar la permanència contra el Llanos

Les de Sant Adrià, novenes amb 26 punts, reben el conjunt aragonès, setè amb 33, al Municipal Ruiz Casado (13h), mentre que les de Sant Joan Despí jugaran a Extremadura (12h) per deixar el descens a 17 punts (amb 27 per jugar-se)

Natalia Arroyo
2 min
Laura Carriba condueix la pilota davant Júlia Rebollo

BarcelonaDesprés d'una jornada de descans per la disputa de la segona fase del Campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques, la Primera Divisió femenina reprèn l'activitat amb una 21a jornada que té un Athletic-Llevant com a partit més destacat. Una victòria de les valencianes a Lezama afegiria emoció a la zona alta de la classificació i serà el resultat que més esperi el Barça, que viatja a València (12.15h), en un partit que no hauria de posar en problemes les blaugranes, que ja van golejar el conjunt xe a la primera volta (4-0).

Si per algú pot ser decisiva aquesta jornada és per al Sant Gabriel, que es juga bona part de les seves opcions d'entrar a la Copa de la Reina contra el Prainsa Saragossa (13h). Al Municipal Ruiz Casado, les de Takahisa Shiraishi, novenes amb 26 punts, buscaran retallar alguns dels cinc punts que les separen de les aragoneses, que són setenes.

També serà important el cap de setmana per al Llevant Les Planes, que viatja a Extremadura per enfrontar-se al Llanos Olivenza (12h), en un duel que acabarà de resoldre la permanència per a les de Sant Joan Despí. Si bé no serà matemàtica, sí que ho serà simbòlica. Les noies que entrena Albert Sánchez, debutants a la categoria, són desenes a 14 punts del descens i podrien consolidar la seva plaça a Primera si acaben d'enfonsar les extremenyes, penúltimes amb 8 punts.

D'altra banda, l'Espanyol rebrà el Collerenc a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià del Besòs (10h), en un partit, a priori, plàcid per a les noies de Luis Carrión. Les periquites, en bona ratxa de resultats, aspiren a seguir sumant punts per tancar aviat la seva plaça de Copa de la Reina. El seu rival, sempre perillós a Palma, va aconseguir sumar un valuós empat a la primera volta, però té un record amarg del seu últim pas per Sant Adrià, d'on va sortir escaldat la temporada passada (9-0).

La resta de partits de la jornada són:

Athletic - Llevant

Cajasol Trigueros - Reial Societat

Rayo Vallecano - Sevilla

Atlètic de Madrid - Lagunak

stats