Futbol Català
Esports 12/08/2011

L'aposta del Reus és el bloc

El conjunt roig-i-negre ha realitzat poques incorporacions i la majoria de jugadors coneguts que havien militat en temporades anteriors a les files de l'equip

Redacció
1 min
La base de la temporada 10/11 seguirà defensant els colors del Reus a Segona B

ReusL'arribada del punta Pablo Álvarez, procedent del Burgos, dóna per tancada la plantilla d'un Reus Deportiu que confia en el bloc de la temporada passada pel retorn a la Segona B. L'equip dirigit per Santi Castillejo només ha realitzat cinc incorporacions i d'elles només dues sense passat al club en anteriors etapes: Antonio Trujillo i Enric Socías.

La directiva del conjunt del Baix Camp deixarà la primera plantilla amb només 20 fitxes, les actuals, tret d'alguna incorporació del Barcelona B, fruit del conveni entre totes dues entitats -d'allà va arribar fa uns anys Benja Martínez, ara a les files del Girona a Segona A-, tot i que des del club reusenc es veu complicada aquesta situació en la temporada actual.

Santi Castillejo confia de forma cega en els jugadors que van fer tornar al club a Segona B després de molts intents fracassats de promoció d'ascens. La pretemporada, a més, està donant la raó als tècnics amb els resultats -si bé són partits de preparació no oficials- com per exemple la victòria a casa davant el Sabadell, equip de Segona A. El proper compromís dels roig-i-negres serà demà dissabte a les 19 hores a Les Comes, l'estadi de l'Igualada.

stats