18/03/2013

"El retorn del Tito és una molt bona notícia"

1 min
David Villa intentant batre el porter del Rayo, Rubén, en una acció del partit d'ahir.

BarcelonaEl Barça espera Tito Vilanova amb els braços oberts i amb la situació esportiva redirigida i confirmada en el camí de la victòria, després d'una setmana de molta tensió. "Tot el que havia d'anar a fer el Tito a Nova York es va acabant, i això sempre és una molt bona notícia. Quan torni, ell marcarà l'agenda", va assegurar a Canal+ Andoni Zubizarreta. El secretari tècnic, a més, va celebrar que l'equip "hagi recuperat la intensitat" i els bons resultats. "En Lliga estem molt bé i hem pogut entrar en el sorteig de quarts de final de la Champions, que és el que volíem. Arribem a l'aturada de març en una situació envejable. A veure si a l'abril i al maig ens va igual de bé", va demanar.

El mateix discurs va mantenir David Villa, l'autor del primer gol del Barça ahir, que va negar que l'equip perdés sensacions durant els dies grisos entre el Milan i el Reial Madrid. "No vam aconseguir bons resultats en partits importants, però l'equip no va deixar de donar la cara en cap moment. Ara hem tornat al camí de la victòria i és important", va afirmar. Individualment, a més, l'asturià sembla que ha recuperat l'olfacte golejador i se sent important. "Estic content de tornar a jugar i ajudar l'equip amb gols, que és el que se m'exigeix".

Tots dos van lloar la valentia del Rayo al Camp Nou, que els va obligar "a córrer molt enrere", en paraules de Villa, i a fer gols "al contraatac", segons Zubizarreta.

stats