Futbol Català
Esports 04/09/2011

Estat de gràcia pel Reus

Els del Baix Camp, amb un contundent 0-3 al sempre complicat camp del Terol, comanden el grup tercer de Segona B amb nou punts de nou possibles

Redacció
2 min
Cirio, disputant una pilota a L'Hospitalet-Saragossa B

BarcelonaDesprés de l'empat del Badalona i la derrota del Llagostera ahir dissabte, el diumenge ha deixat un bon balanç pels equips catalans: tres victòries i un empat. El Reus ja s'ha ficat de forma clara dins la zona de promoció, empatat a punts amb l'altre intractable, l'Oriola. Per sota, Sant Andreu i Llagostera no surten de la part calenta de la taula.

Terol 0 - Reus 3

Primera visita a la història dels roig-i-negres a Terol i millor botí impossible. Un matiner gol de Sergio León, als tres minuts de joc, ha obert la llauna pels de Santi Castillejo. Al quart d'hora del segon temps, un penal transformat per Robert (en porta dos en dues setmanes) ha deixat més pla un camí que ha acabat de ficar al sac de l'equip català una diana Trujillo a set minuts pel final.

Sant Andreu 1 - Ontinyent 1

Es fa pregar la primera victòria de l'equip quadribarrat a la lliga. Amb un domini del joc generalment decantat pel Sant Andreu, la fortuna no ha somrigut tant com li feia falta al conjunt andreuenc. Al quart d'hora de la segona meitat, Kikín ha avançat l'Ontinyent. Marcos, a passada de Nakor Bueno, ha portat les justes taules al marcador a dinou minuts pel final. Els de Piti Belmonte, que han marcat el primer gol de la temporada, no han pogut acabar de signar la remuntada.

L'Hospitalet 1 - Saragossa B 0

Triomf riberenc a casa davant el filial del Saragossa. Pitu, a un quart d'hora del final del partit ha donat el triomf a l'equip català amb un golàs que ha servit per deixar en l'oblit un mal partit de L'Hospitalet. L'equip dirigit per Jordi Vinyals no ha oferit la seva millor versió contra un Saragossa B no pas millor. El triomf, però, permet als de la Feixa Llarga situar-se al mig de la taula en aquest inici de lliga.

Lleida 3 - Dénia 2

Primera victòria de la seva història futbolística pel nou Lleida Esportiu, signada a casa davant el Dénia. Els 1.500 espectadors que es van donar cita al Camp d'Esports van viure una jornada que quedarà guardada als llibres. Tots els gols del partit es van fer esperar fins la segona part. Asier Eizaguirre va avançar els locals al minut 53 i molt ràpidament Imaz va fer el 2-0 que semblava encarrilar-ho tot. No obstant, Jerson va donar 'emoció' amb un desafortunat autogol al minut 64. Ballesteros va ampliar diferències amb el 3-1 i el visitant Juanma va fer el 3-2 a un quart d'hora pel final.

RESTA DE RESULTATS DE LA JORNADA 3

Llagostera 0 Olímpic 2 (ahir)

Huracán 0 Badalona 0 (ahir)

Oriola 4 Sporting Maonès 0

València Mestalla 0 Andorra 0

Gandia 0 Atlètic Balears 0

Manacor 1 Mallorca B 1

stats