Futbol Català
Esports 29/04/2012

El Llagostera i el Badalona fan un pas de gegant en les seves aspiracions de disputar la fase d'ascens

Els gironins van guanyar el València Mestalla (4-2) i els escapulats el Saragossa B (1-3)

El Llagostera lluita per fer història

BarcelonaEls dos equips catalans que van obrir la jornada 36 de Segona B ho van fer amb una trascendental victòria per seguir aspirant a jugar a Segona A la temporada vinent. El Llagostera, a casa, i el Badalona, a domicili, van assegurar-se el triomf a una i dues jornades respectivament del final de la lliga. Els gironins tenen un partit menys donat que el darrer de tots no el jugaran per la retirada -i suma automàtica de punts- de l'Sporting Maonès.

Saragossa B 1 - Badalona 3

Tercera victòria seguida del conjunt dirigit per Manolo Márquez que permet seguir aspirant a disputar la promoció. En un bon partit davant el filial del Saragossa, Goico va obrir la llauna al minut 10, tot i que els locals van reaccionar ràpid, en tres minuts, establint l'empat gràcies a Edu. A la represa, el mateix Goico va fer el segon dels escapulats i l'encarregat de deixar el marcador amb una diferència de seguretat va ser Pugui al minut 85, impedint qualsevol reacció local.

Llagostera 4 - València Mestalla 2

Ben viu segueix el somni del Llagostera a tocar del final de la lliga. En un partit rècord d'assistència de públic al Municipal en campionat de lliga (1.200 espectadors), l'equip dirigit per Oriol Alsina va sortir disposat a agradar des del primer minut, quan Uri Santos va fer la primera diana de la tarda. Sense temps per acomodar-se gaire, Aimar va fer el segon al minut 8. El filial valencianista va frenar un xic el cop tres minuts després amb diana de Montoro, però un penal transformat per Eloi Amagat va deixar un 3-1 al descans. A la represa, Tarradellas va ampliar la diferència passat el quart d'hora i el darrer gol valencianista, ja en temps afegit, obra de Paco Alcácer, va ser anecdòtic.