Futbol Català
Esports 18/03/2012

L'Hospitalet planta cara a Llagostera i empata jugant bona part del partit amb un efectiu menys

Els dos millors catalans de Segona B van signar taules sense gols

Redacció
2 min
Bon ambient al duel català de Llagostera

BarcelonaJornada completament positiva pels equips catalans. Dissabte, bon ambient de futbol, però sense gols, el que es va viure al Municipal de Llagostera entre el conjunt local i L'Hospitalet (0-0). En la jornada matinal de diumenge, el Lleida Esportiu ha sumat un bon punt davant el líder i més que probable futur campió del grup, l'Atlètic Balears. Un gol de Quim Araujo ha donat tres punts vitals al Sant Andreu davant el Dénia (1-0) per seguir somiant. El Badalona ha obtingut un important triomf a domicili davant l'Andorra (0-1) i el Reus ha signat taules (1-1) al camp del segon classificat, l'Oriola.

Llagostera 0 - L'Hospitalet 0

El duel més esperat de la jornada va finalitzar sense gols al marcador, en bona part per culpa del porter riberenc Craviotto, qui va tornar a ser protagonista davant el Llagostera per evitar les dianes de l'equip gironí. El conjunt dirigit per Jordi Vinyals va saber superar l'expulsió d'Osado al minut 53 per mantenir el posicionament al camp i conservar l'empat. A l'inici del partit, David Haro va tenir la millor opció visitant. Tarradellas va disposar de la més clara davant Craviotto.

Sant Andreu 1 - Dénia 0

Important victòria andreuenca a casa amb 'màgia' de Quim Araujo. Al primer temps, una centrada de l'hàbil extrem andreuenc l'ha rematat Nakor al pal en la millor opció local. Al darrer quart d'hora, poc després de quedar-se els visitants amb deu homes, Araujo ha aconseguit obrir el marcador per deixar els punts al Narcís Sala. Amb aquest triomf, el conjunt dirigit per Piti Belmonte suma 42 punts, s'assegura de forma virtual la permanència i somia mirant a la part alta.

Lleida 0 - Atlètic Balears 0

Important punt sumat al Camp d'Esports per part del conjunt blau contra un poderós líder que no ha trobat el camí del gol davant un ordenat equip local. El Lleida, valent al primer temps, ha portat el pes ofensiu del joc, però no ha trobat espais per a clares rematades. Al segon temps les forces s'han nivellat. La millor opció visitant, un remat al minut 80, amb el porter local superat, que un defensa del Lleida ha salvat damunt la línia.

Andorra 0 - Badalona 1

Important victòria del conjunt escapulat per no perdre el tren de la promoció d'ascens. Després dels mals resultats al seu terreny de joc, l'equip de Manolo Márquez ha fet un salt endavant a domicili. El partit, carregat d'èpica, s'ha convertit en un triomf també moral. El Badalona, amb deu homes sobre la gespa, ha aconseguit la diana de la victòria amb un gol d'Àlex García al minut 90 de joc.

Oriola 1 - Reus 1

Bon partit del conjunt del Baix Camp a domicili. El Reus s'ha avançat al marcador i durant molts minuts ha lluitat per donar una gran campanada i sumar la victòria. Aquesta s'ha escapat al sisè minut d'afegit! Prèviament, ha obert el marcador Chumbi, protagonista indiscutible dels darrers partit dels roig-i-negres, amb una diana al minut 30 de partit. El final de l'encontre, mogut. Sobre el temps reglamentari, expulsió pels locals i als quatre minuts d'afegit, pels visitants. Amb deu contra deu, la diana local de l'empat ha arribat al minut 96 de partit, de penal, davant les protestes visitants per l'excessiu temps extra de joc i per considerar la pena màxima inexistent.

stats