Futbol Català
Esports 27/11/2011

El Llagostera surt vençedor del Narcís Sala

L'equip gironí es manté en plena forma guanyant a Sant Andreu (0-1) i sumant cinc setmanes sense perdre i dues de consecutives fora del descens

Redacció
2 min
El Llagostera ha guanyat als andreuencs en plena festa major

BarcelonaEl derbi català entre el Sant Andreu i el Llagostera ha finalitzat amb triomf visitant (0-1). L'Andorra de Terol ha donat la sorpresa imposant-se a L'Hospitalet (1-0). A la Terra Ferma l'equip d'Emili Vicente no ha pogut passar de l'empat (1-1) amb el Gandia. Per la seva banda, diferent sort per als dos catalans que han jugat a les Balears: el Badalona ha guanyat (0-1) el Mallorca B, i el Reus ha caigut a mans del líder (1-0).

Sant Andreu 0 - Llagostera 1

L'equip gironí, que suma una ratxa de cinc partits seguits sense perdre, ha sumat la segona victòria a domicili el dia de la festa major andreuenca (els gironins han alçat un trofeu al marge de sumar tres punts). Mostrant la seva notable millora en el joc, els d'Alsina haurien pogut obrir abans el marcador si l'àrbite hagués xiulat un clar penal de Morales a Marc Mas que ha acabat convertint en targeta groga per simulació del davanter. El premi als visitants ha arribat quan Aimar ha centrat la pilota i Enric Pi ha creuat la pilota a la perfecció al fons de la xarxa. Amb 0-1 a la represa, el Llagostera ha mantingut el to i tots dos equips han tingut alguna clara ocasió. El porter Wilfred ha evitat l'empat en un bon remat d'Eloi Fontanella.

Mallorca B 0 - Badalona 1

L'equip de Manolo Márquez s'ha pogut recuperar de l'ensopegada a casa la darrera jornada guanyant al terreny de joc del filial mallorquinista. Un solitari gol de Víctor al minut 35 del primer temps ha sigut més que suficient per lligar el botí per al conjunt escapulat. L'expulsió del local Company al minut 62 de partit ha posat les coses més fàcils als escapulats per tal de conservar l'avantatge al marcador davant un Mallorca B no gaire entonat. Els catalans s'han mantingut segurs al darrere i ordenats durant tot el partit.

Atlètic Balears 1 - Reus 0

No ha pogut rascar res de bo el Reus en la seva visita al gairebé intractable líder de la categoria. L'equip del Baix Camp, que ha caigut de la zona de promoció d'ascens per culpa de la resta de resultats directes, ha sigut víctima d'una diana d'Antoñito quan tot just s'havien jugat quatre minuts del segon temps i després d'oferir una bona imatge durant el primer temps. Tot i dominar per complet els minuts finals del partit, l'equip de Santi Castillejo no ha trobat el fons de la xarxa.

Andorra 1 - L'Hospitalet 0

Sorprenent ensopegada riberenca a Terol. Una diana de Miramón al quart d'hora de partit no ha trobat resposta per part dels homes de Jordi Vinyals. També en part per la boira, intensa, que ha afectat el partit en tot moment i que ha posat el partit en risc de suspensió. David Haro ha tingut la millor opció per a l'empat català al minut 90 de partit, però pràcticament a porta buida no ha pogut controlar bé la pilota.

Lleida Esportiu 1 - Gandia 1

Taules al Camp d'Esports entre el Lleida i el Gandia en un partit marcat per la falta d'encert en la definició de l'equip d'Emili Vicente, un mal que arrossega el conjunt lleidatà les darreres setmanes. L'empat sense gols ha presidit la primera part. A la represa, Mauro ha donat el primer cop avançant els visitants al marcador. David Giménez ha aconseguit, però, el gol de l'empat abans d'arribar al quart d'hora d'aquest segon temps. Tot i disposar de més ocasions, el Lleida no ha tornat a marcar.

stats