Esports 02/02/2013

El renovat Granada rep un Madrid amb la moral alta

Albert Vilardaga
1 min

BARCELONAEl Reial Madrid visita Los Cármenes (22 h/C+Liga i GolT), on buscarà seguir amb la bona dinàmica a la Lliga, on ha encadenat dues golejades, contra el València per 0-5 i contra el Getafe per 4-0. El tècnic blanc, José Mourinho, recupera jugadors que no van poder jugar contra el Barça, com ara Sergio Ramos, Coentrao i Di Maria. A més, jugadors que no van ser titulars dimecres, com són Modric i Higuaín, podrien entrar en l'onze inicial. Mourinho tornarà a tenir el dilema sota els pals, Adán o Diego López. En l'últim partit de Lliga contra el Getafe, Adán va ser el titular, però contra el Barça ho va ser Diego López. Amb la tornada de la competició domèstica, Adán podria recuperar el seu lloc en l'onze.

El Granada ha estat un dels equips que més s'ha reforçat durant aquest mercat d'hivern. El primer canvi va ser a la banqueta. Anquela va ser destituït dimecres i el seu lloc l'ocupa Lucas Alcaraz, que fins ara entrenava a l'Aris de Salònica.

Durant aquest període també han arribat Diego Buonanotte del Màlaga i l'exblaugrana Nolito del Benfica. Lucas Alcaraz no podrà comptar per aquest partit ni amb Dani Benítez, El Arabi ni Fran Rico per lesió, a més de Pape Diakhate per sanció.

stats