Atletisme
Esports 18/08/2013

El relleu femení de Jamaica dóna el tercer or a Shelly-Ann Fraser-Pryce

L'equip jamaicà, format per Carrie Russell, Kerron Stewart i Schillonie Calvert, ha guanyat la final dels 4x100 m amb rècord dels campionats (41.29)

Natalia Arroyo
1 min
Calvert entrega el testimoni a Fraser-Pryce en el 4x100 m

BarcelonaShelly-Ann Fraser-Pryce s'ha penjat la tercera medalla d'or als Mundials d'atletisme de Moscou gràcies a la final de relleus 4x100 m, on Jamaica ha aconseguit, a més, rècord dels campionats amb un temps de 41.29, la segona millor marca de la història. L'anterior registre era del 1997, aconseguit pels Estats Units (41.47). El rècord del món segueix sent propietat dels Estats Units (40.82), que el van batre als Jocs de Londres l'any passat. La jamaicana ha tancat el relleu, format per Carrie Russell, Kerron Stewart i Schillonie Calvert. La plata ha sigut per al relleu francés (42.73) i el bronze, per als Estats Units (42.75), que ha tingut un problema en l'entrega del testimoni en el tercer relleu.

Jamaica ha dominat la prova des del començament. Semblava que els Estats Units estaven seguint-les bé, però l'equip nord-americà ha comès un erorr en l'entrega del testimoni entre Alexandria Anderson i English Gardner, que ha hagut d'aturar-se per rebre el relleu sense creuar la línia groga que les hagués penalitzés. Tot i els segons que ha perdut l'equip dels Estats Units, Octavius Freeman ha pogut recuperar metres per situar el seu relleu al podi.

En la prova, a més, Rússia, que ha quedat sisena amb un temps de 42.93, ha batut el millor temps de la temporada. El seu relleu estava format per Olga Belkina, Natalia rusakova, Elizaveta Savlinis i Yelena Bolsun.

stats