Espanyol
Esports 05/08/2013

L'Espanyol torna a la feina pendent de resoldre el futur de Wakaso i amb Thievy amb molèsties

El migcampista ghanès s'ha entrenat amb normalitat en el retorn de l'equip a la feina. El francès segueix amb un hematoma al quàdriceps dret

Natalia Arroyo
1 min

BarcelonaHavia amenaçat que potser no s'entrenaria com a mesura de pressió per millorar el seu contracte amb l'Espanyol, però Wakaso s'ha exercitat amb total normalitat en el retorn de l'equip als entrenaments. El jugador africà es reunirà amb l'entitat en els pròxims dies per resoldre el seu futur. L'Espanyol, com va avisar el president Joan Collet, no apujarà la seva oferta però es manté ferm en la seva negativa a vendre'l. Fins i tot va refusar una oferta de 5 milions d'euros.

També s'ha entrenat com si res Héctor Moreno, per qui diversos mitjans asseguren que el Rubin Kazan ofereix entre 7 i 9 milions d'euros. L'entitat, però, no s'atreveix a valorar encara aquest interès perquè les ofertes han arribat a través d'intermediaris.

Stuani, que arrossegava una contusió a la zona tibial, s'ha entrenat amb normalitat. No ho ha pogut fer Thievy, que té un petit hematoma al quàdriceps de la cama dreta.

L'equip farà una doble sessió aquest dimarts per continuar amb la seva pretemporada.

stats