Futbol Femení
Esports 20/04/2012

L'Espanyol femení rep el Llevant aquest divendres (19h) en un altre partit televisat

Les blanc-i-blaves tornen a disputar el partit avançat de la 29a jornada (retransmès en directe per Marca TV), un duel decisiu que pot donar-los matemàticament la classificació per a la Copa de la Reina

Natalia Arroyo
1 min
Les jugadores de l'Espanyol celebren un gol contra el Rayo Vallecano

BarcelonaL'Espanyol-Llevant obrirà la 29a jornada de la Primera Divisió femenina, en un partit que serà retransmès en directe per Marca TV aquest divendres a les 19h, des de la Ciutat Esportiva Dani Jarque de Sant Adrià del Besòs. En el matx de la primera volta al Poliesportiu Nazaret, va ser l'Espanyol qui va endur-se la victòria gràcies a un solitari gol de Lianne Sanderson (0-1).

Les blanc-i-blaves són terceres amb 65 punts i poden confirmar la seva participació a la Copa de la Reina si sumen els tres punts contra un Llevant que és cinquè amb 54 punts i que està lluitant amb el Rayo Vallecano (4t amb 56) per colar-se com a quart classificat per a la Copa. A falta de sis jornades per acabar el campionat, un triomf segellaria matemàticament la classificació per a les noies de Luis Carrión.

El partit serà especial per a Alba Montserrat. La portera blanc-i-blava, que aviat iniciarà una nova aventura professional a Munic, s'acomiadarà de l'afició periquita en el que serà el seu últim partit defensant la samarreta de l'Espanyol.

La resta de partits de la jornada es jugaran diumenge, amb especial atenció al decisiu duel per la permanència que tindrà l'Estartit a casa contra el Màlaga.

stats