Futbol Femení
Esports 04/11/2012

L'Espanyol femení s'endú els tres punts d'una "piscina" a Huelva (0-1) i el Sant Gabriel guanya al Collerenc per allunyar-se del descens

Completen el ple de victòries catalanes, la golejada 6-1 del Barça contra el Lagunak i el triomf per la mínima del Llevant Les Planes contra el València

Natalia Arroyo
L'aspecte del terreny de joc al descans del Cajasol Trigueros-Espanyol femení

BarcelonaRodona novena jornada per als quatre equips catalans de la Primera Divisió femenina. Si més no, pel que fa als seus resultats. Les victòries de l'Athletic (contra el Rayo), el Llevant i l'Atlètic de Madrid (que a punt ha estat de caure a casa contra el Sevilla), no han ajudat a arrodonir una bona jornada. L'Espanyol i el Llevant Les Planes han resolt per la mínima els seus compromisos a Huelva i València, mentre que el Barça i el Sant Gabriel han guanyat amb facilitat els seus partits a casa.

L'Espanyol ha superat amb un solitari gol de Willy al minut 15 el dificilíssim desplaçament a Huelva (0-1), on una intensa pluja ha convertit el terreny de joc en una piscina. Les de Luis Carrión han sabut defensar l'avantatge en la segona meitat i trenquen una mala ratxa de dues derrotes consecutives contra el Llevant i l'Athletic Club.

Per idèntic resultat ha guanyat el Llevant Les Planes contra el València (0-1), gràcies a un gol de Sonia als 5 minuts de començar la segona meitat. Les noies d'Albert Sánchez sumen ara 12 punts i es consoliden a la zona mitja de la classificació.

Com era d'esperar, el Barça ha golejat el Lagunak (6-1) per sumar una altra victòria que el manté entre els primers classificats per darrere de l'Athletic i l'Atlètic de Madrid. Les blaugranes, a més, aprofiten l'ensopegada del Rayo per situar-se terceres. Olga, autora d'un hat-trick, Sonia, Alexia i Alba han estat les golejadores d'un partit que ha significat el primer gol del Lagunak en tota la competició. Les navarreses no havien marcat cap gol encara i aquest diumenge, Isabel, ha tingut l'honor de trencar una estadística que s'allargava més de 750 minuts.

Ha tancat la jornada catalana el Sant Gabriel, que ha resolt amb solvència la visita del Collerenc al Municipal Ruiz Casado (3-0). Alba Mena al minut 31 i Georgina Carreras al 36, han encarrilat un triomf que permet a les de Sant Adrià allunyar-se de les posicions de descens, amb 11 punts, sis més que el conjunt balear, que segueix enfonsant a la zona baixa amb 5. La mateixa Gio ha arrodonit el marcador amb el 3-0 final al minut 73 de partit.