Espanyol
Esports 10/06/2013

L'Espanyol anuncia descomptes en els abonaments per recuperar els 30.000 socis

L'entitat blanc-i-blava incentivarà els socis que s'hagin quedat a l'atur i avança promocions especials per a les famílies

Efe
1 min

Cornellà de LlobregatL'Espanyol ha anunciat descomptes i promocions en la campanya d'abonaments per a la temporada 2013-2014, amb el lema "Tu ets la nostra vida", entre els quals destaquen incentius per als socis que s'hagin quedat a l'atur en l'anterior campanya o que s'hi quedin en la pròxima.

D'aquesta manera, els abonats blanc-i-blaus que hagin perdut la feina en la temporada 2012-2013 rebran un descompte del 25%. A més, el club compta amb una assegurança per als socis que s'hagin quedat en atur, que tinguin incapacitat temporal o que siguin hospitalitzats.

També hi haurà una reducció de preu en els abonaments de moltes de les zones de Cornellà-El Prat.

A més, l'Espanyol assumirà la pujada de l'IVA, que ha passat del 18 al 21%, en els abonaments, i els carnets per als més petits també rebran descomptes, de fins a un 20%, amb promocions especials per a les famílies.

L'objectiu de l'entitat catalana, segons ha explicat el president, Joan Collet, és "recuperar els 30.000 socis i no tornar a baixar d'aquesta xifra", una de les línies mestres de la directiva blanc-i-blava.

Actualment, l'Espanyol compta amb 29.576 socis, uns 7.000 menys que en la campanya 2009-2010.

El període per renovar el carnet va del dilluns 17 de juny al dimecres 17 de juliol. A més, el termini per canviar els seients durarà del 20 de juliol al 31 del mateix mes, i les noves altes s'iniciaran el dia 1 d'agost, fins al 5, amb prioritat per als que hagin fet la seva reserva a través de la pàgina web.

stats