Futbol Femení
Esports 17/03/2013

L'Espanyol goleja el Rayo a Vallecas (1-4) i el Barça passa per sobre del Prainsa (6-2)

Les periquites salten a la cinquena posició, superant les madrilenyes. Les blaugranes mantenen la persecució amb l'Athletic i l'Atlètic de Madrid, que no han fallat en els seus partits

Les jugadors del Barça celebren el primer gol contra el Prainsa

BarcelonaL'Espanyol ha aconseguit una importantíssima victòria aquest diumenge a Vallecas, on ha golejat el Rayo Vallecano (1-4) per saltar a la cinquena posició de la classificació i deixar a tres punts les madrilenyes. Un hat-trick de Maripaz i un altre gol de Marta Torrejón ha fet inútil el gol de Natalia Pablos, que ha jugat el seu últim partit amb el conjunt rayista. La davantera se'n va a Anglaterra per jugar al Bristol Academy de la Women's Super League. Les noies de Luis Carrión segueixen demostrant el seu gran moment de forma en aquesta recta final de lliga.

També està pletòric el Barça, que ha resolt als deu minuts el seu enfrontament davant el Prainsa. Sonia, Olga i Marta Unzúe han encarrilat la victòria abans del minut 11, amb tres gols que han aixafat un tou conjunt aragonès. Sonia, amb una gran definició, ha fet el quart i, tot i que el Prainsa Saragossa ha retallat diferències amb un gol de Sara, novament la davantera blaugrana ha marcat per marxar al descans amb un ampli 5-1. Una errada de Sullastres ha permès a les visitants fer el 5-2, però a falta d'un quart d'hora, un autogol de Lara ha deixat el marcador en el definitiu 6-2. La pitjor notícia ha sigut la lesió al genoll de Karol, que s'ha retirat del terreny de joc amb l'ajuda de les seves companyes. La lesió podria ser greu.

Qui no ha pogut sumar els tres punts és el Llevant Les Planes, que ha caigut derrotat per 2-0 contra la Reial Societat a Zubieta. Dos gols consecutius de Beristain (55') i Itxaso (60', de penal), ha donat la victòria a l'equip donostiarra.