Futbol Femení
Esports 02/03/2013

L'Espanyol femení pot donar emoció a la Lliga amb la visita de l'Athletic a Sant Adrià (12h)

Les blanc-i-blaves reben el líder sense res a perdre i amb ganes de tornar a les basques la derrota que van patir a Lezama, on van encaixar tres gols de penal

Natalia Arroyo
2 min
La periquita Débora intenta frenar la conducció d'Eli Ibarra, de l'Athletic

BarcelonaL'Athletic és el líder de la Primera Divisió femenina amb 57 punts i té quatre d'avantatge sobre el segon classificat, l'Atlètic de Madrid, i cinc sobre el tercer, el Barça. El conjunt basc visita aquest diumenge Sant Adrià, on s'enfrontarà a les 12h a un Espanyol sense complexos que té ganes de donar emoció a la Lliga i, sobretot, venjar la derrota que va patir a Lezama en la primera volta. Llavors, tres penals a favor de les basques van servir per remuntar l'inicial gol de Maripaz. Una ensopegada de les lleones, si s'acompanya de les victòries dels seus perseguidors, podria condensar la zona alta de la classificació, a falta set jornades. Les de Luis Carrión, en paral·lel, també pensen en donar continuïtat a la bona ratxa actual i seguir sumant per no posar en perill la seva presència a la Copa de la Reina.

Pendent d'aquest partit estarà l'Atlètic de Madrid, segon classificat amb 53 punts, i que rep la visita del Llevant Les Planes. L'equip d'Albert Sánchez és conscient de la dificultat del seu desplaçament al Cerro del Espino (13.30h), on ningú ha pogut guanyar aquesta temporada, però recorden que van tenir les seves opcions en el partit de casa, on van avançar-se en el marcador.

El Barça s'ha desplaçat aquest dissabte a Huelva amb la mirada fixada, també, en el que facin l'Athletic i l'Atlètic de Madrid. El compromís contra el Cajasol Trigueros (12h), però, és prou important com per centrar l'atenció en sumar la victòria, malgrat que les andaluses han encadenat tres derrotes consecutives.

I és que l'equip de Huelva vol recuperar la seva plaça de Copa de la Reina, objectiu que comparteix, entre d'altres equips, amb el Sant Gabriel. Les de Takahisa Shiraishi han recuperat sensacions en les últimes setmanes i es veuen amb força de mantenir la vuitena plaça fins al final. Aquest diumenge juguen contra un Sevilla (11h) amenaçat pel descens però que va golejar-les en la primera volta (3-0).

La resta de partits de la jornada són:

València - Prainsa Saragossa (12.30h)

Rayo Vallecano - Llevant (12.30h)

Reial Societat 2-1 Lagunak (jugat dissabte)

El Llanos de Olivenza-Collerenc s'ha hagut d'ajornar perquè el conjunt extremeny s'ha vist perjudicat per la vaga d'Iberia i no ha tingut marge de canviar els vols fins a Palma.

stats