Barça
Esports 03/11/2012

L'Espanyol se la juga a Huelva (12h) i el Sant Gabriel, a casa contra el Collerenc (13h)

Amb la vista posada en el duel entre el Rayo i l'Athletic (11.00h), el Barça rep el cuer, el Lagunak, a Sant Joan Despí (12.30h) i el Llevant Les Planes visita el camp del València (12.30h)

Natalia Arroyo
1 min
La periquita Sonia Matías, en una acció contra el Sevilla

BarcelonaEl partit més destacat de la jornada 9 de la Primera Divisió femenina és el que enfrontarà el Rayo Vallecano amb l'Athletic Club (11h). Amb aquest duel a l'horitzó, l'Espanyol i el Barça intentaran aprofitar els seus compromisos d'aquest cap de setmana per mirar d'escalar posicions i mantenir-se en la lluita pel títol a la zona alta. Les periquites juguen a Huelva contra el Cajasol Trigueros (12h), un rival especialment complicat quan juga com a local. En els seus quatre partits a casa, ha guanyat tres i va esgarrapar un valuós empat contra el líder, l'Athletic, fa dues setmanes. Dijous, però, no va poder fer res per frenar el Barça, que va derrotar-lo 4-0.

Les blaugranes tenen un partit plàcid amb la visita del cuer a Sant Joan Despí (12.30h), el Lagunak, que encara no ha aconseguit marcar un gol després de vuit jornades. Amb 38 encaixats, és l'equip més dèbil de la categoria.

D'altra banda, el Llevant Les Planes juga a València (12.30h) per mirar de consolidar-se a la zona mitja de la classificació. Després de caure 1-3 contra l'Atlètic de Madrid, les noies d'Albert Sánchez busquen un triomf que les torni a situar en zona de Copa de la Reina.

Aquest també hauria de ser l'objectiu del Sant Gabriel, que rebrà al Municipal Ruiz Casado el Collerenc (13h), penúltim classificat. L'equip balear va sumar un punt dijous a Extremadura i amenaça les de Sant Adrià, que són a només tres punts del descens.

La resta de partits de la jornada són:

Llanos Olivenza - Llevant (12h)

Atlètic de Madrid - Sevilla (12.30h)

Reial Societat - Prainsa Saragossa (16.00h)

stats