Futbol
Esports 12/04/2014

Perbet deixa els tres punts al Madrigal en l'última jugada del partit (1-0)

Després de 94 minuts de poca punteria, el davanter francès del Vila-real ha superat Keylor Navas després d'una falta picada per Trigueros

BarcelonaEl Vila-real s'ha endut la victòria contra el Llevant gràcies a un gol de Perbet en l'última jugada del partit. Al minut 95. Després d'un partit sense ocasions i amb una preocupant falta de gol dels dos equips, el davanter francès ha pentinat una falta lateral picada per Trigueros per batre el porter Keylor Navas i deixar els tres punts al Madrigal. Amb el triomf, els castellonencs consoliden la seva posició europea.

En el primer temps, el Vila-real ha dominat la possessió de la pilota però no ha trobat la manera de traduir aquest domini per manar en el marcador. La millor ocasió per als groguets ha vingut després d'una centrada de Pereira que ha desviat un defensa, però el porter Keylor Navas s'ha lluit amb els peus per evitar l'1-0. El Llevant ha respost amb un xut que s'ha escapat lluny de la porteria d'Asenjo.

Ha costat més de 25 minuts que arribessin millors accions de perill a la segona meitat. Trigueros ha tingut la més clara per als locals, però el seu xut des de la frontal de l'àrea l'ha aturat Keylor Navas amb una gran estirada. Més animat el conjunt castellonenc, ha pogut desfer el 0-0 amb una última ocasió, però el remat de Mario Gaspar ha marcat massa creuat.

Quan semblava que tot s'acabaria amb empat sense gols, ha arribat la rematada de cap de Perbet per desfer la igualada i fer embogir l'afició grogueta.