LA LLIGA
Esports 18/03/2012

El públic del Bernabéu, a prova

Martí Molina
2 min
José Mourinho, entrenador del Reial Madrid, durant la sessió prèvia al partit contra el Màlaga.

José Mourinho es va afanyar a donar un toc d'atenció a l'ambient madridista per encarar el partit d'aquest vespre amb la màxima concentració. Enmig d'un ambient d'eufòria pel sorteig de Champions -club i aficionats veuen molt assequible passar ronda contra l'Apoel-, el portuguès va recordar que el Màlaga de Pellegrini és quart a la Lliga, i ja va estar a punt de guanyar al Bernabéu a la Copa. "No penso en l'Apoel, sinó en el Màlaga. És un equip molt bo i que ja ens va complicar les coses. No vénen pas de vacances", deia.

Demana concentració als jugadors, i també als aficionats, a qui Mourinho havia retret en alguns partits la falta d'ambició a l'hora d'animar. Ahir va matisar les paraules, però va continuar demanant suport: "No sóc ningú per criticar, ells em paguen. Però el meu somni com a entrenador és que es creïn les millors condicions per guanyar, i per això continuo demanant una mica més de suport. Qui marca o fa una gran aturada no necessita aquestes mostres d'estima, les necessiten el que ha comès un error".

Pel que fa estrictament a l'enfrontament d'aquest vespre, el tècnic preveu fer rotacions en l'equip titular. "Portàvem moltes setmanes disputant un únic partit, però ara haurem de jugar cada tres dies. Haurem d'estructurar les coses de manera diferent fins a final de temporada", justificava Mourinho. Avui, Khedira, Özil i Higuaín serien els primers a descansar. El seu lloc l'ocuparia Lass Diarra, Granero i Benzema. A l'espera que Di María, encara lesionat, torni als entrenaments la "setmana vinent".

Missatge de suport a Abidal

Mourinho va confirmar que els jugadors del Madrid saltaran a la gespa amb un missatge de suport a Abidal. "En això no hi ha colors, ni blancs ni blaugranes, sinó una persona jove" a qui el portuguès va desitjar que es recuperés molt aviat.

stats