EUROPEU SUB-21
Esports 06/06/2013

La selecció espanyola sub-21 inicia la seva participació a l'Europeu d'Israel contra Rússia

Els de Lopetegui disputen el primer partit de la fase de grups (18h/Cuatro)

Ara
1 min

BarcelonaLa selecció espanyola sub-21 s'enfronta aquest dijous (18h/Cuatro) a Rússia en el primer partit de l'Europeu d'Israel. Els homes de Julen Lopetegui defensen un títol que van aconseguir fa dos anys a Dinamarca, en un equip en el qual va destacar un excepcional Thiago Alcántara que ja va començar a donar mostres de la seva qualitat.

La selecció espanyola, que va arribar a Israel aquest dilluns, és una de les màximes favorites per guanyar aquesta competició. I és que els de Lopetegui tenen una de les plantilles més fortes, on a més dels blaugranes Thiago, Tello, Bartra i Montoya, també destaquen altres jugadors com De Gea, Isco o Muniain.

Tot i la superioritat demostrada per la selecció espanyola en la fase de classificació –nou victòries i només un empat– ara la selecció espanyola afronta la fase final de l'Europeu en un grup força complicat que està format per Rússia, Holanda i Alemanya.

Després del partit d'aquest dijous contra Rússia, els de Lopetegui s'enfronten el proper diumenge dia 9 a Alemanya, i el dimecres 12 a Holanda.

En l'altre grup, l'A, jugaran l'amfitriona Israel, Itàlia, Anglaterra i Noruega. Els dos primers classificats de cada grup disputaran el dissabte 15 de juny les semifinals, mentre que la final es jugarà el dimarts 18 de juny a l'estadi Teddy de Jerusalem, amb capacitat per 34.000 espectadors.

stats