Futbol Català
Esports 14/04/2012

Un Reus en forma posarà a prova el líder

Els del Baix Camp reben l'Atlètic Balears al seu estadi. A Llagostera, duel català entre el conjunt gironí i el Sant Andreu. L'Hospitalet, obligat a reaccionar davant l'Andorra

Redacció
1 min
El Reus segueix somiant amb el play-off

BarcelonaEls resultats de les darreres setmanes són altament positius pel Reus dirigit per Santi Castillejo. L'equip roig-i-negre tindrà aquest cap de setmana una autèntica prova de poc davant l'Atlètic Balears, l'indiscutible líder de la categoria. El conjunt català aspira encara a lluitar per una de les quatre places de promoció a Segona A.

La tarda de diumenge té reservat un interessant duel entre el Llagostera i el Sant Andreu. Els dos equips enfoquen l'objectiu de la promoció des de diferents posicions. Els locals volen donar un pas de gegant amb un triomf per intentar assegurar-la i els visitants intentaran, amb una victòria, que les matemàtiques segueixin encara del seu cantó. El Badalona rebrà el Mallorca B al Camp del Centenari en un duel més que directe. Per la seva banda, L'Hospitalet està obligat a no fallar davant l'Andorra a la Feixa Llarga. La jornada la tancarà el Lleida a Gandia a les set de la tarda.

LA JORNADA DELS EQUIPS CATALANS

REUS - ATLÈTIC BALEARS

Diumenge 15 d'abril · 12 hores

BADALONA - MALLORCA B

Diumenge 15 d'abril · 17 hores

LLAGOSTERA - SANT ANDREU

Diumenge 15 d'abril · 17 hores

L'HOSPITALET - ANDORRA

Diumenge 15 d'abril · 17 hores

GANDIA - LLEIDA

Diumenge 15 d'abril · 19 hores

stats