Barça B
Esports 08/06/2013

El Barça B tanca la temporada al camp del Xerez

El filial blaugrana disputa (19h) l'última jornada de Segona Divisió en un partit en què no hi ha res en joc

Ara
2 min

BarcelonaEl Barça B visita aquest dissabte (19h) la tarda el Xerez en l'últim partit de la temporada. Tot i que no hi ha res en joc, el filial blaugrana intentarà guanyar per quedar per sobre del Reial Madrid Castella, que en aquests moments té un punt més que els d'Eusebio. El Xerez, cuer i amb el descens consumat des de fa jornades, disputarà l'últim partit com a equip de Segona Divisió.

Eusebio Sacristán, que aquesta setmana ha signat la renovació del seu contracte amb el conjunt blaugrana, tindrà bastantes baixes per aquest enfrontament. No podrà comptar amb els internacionals Deulofeu, Muniesa, Rafinha, Cá i Ié, així com tampoc amb els lesionats Lobato, Grimaldo, Juste i Planas, i el sancionat Araujo. És per aixo que el tècnic blaugrana ha convocat als Joel Hortes i Xavi Quintillà per al partit.

L'enfrontament servirà per acomiadar un Luis Alberto que acaba la seva cessió, i que aquest divendres va agraït per twitter l'"any inoblidable" al filial.

Pel que fa al Xerez, els andalusos tanquen una nefasta temporada, en la qual han tingut molt problemes tant a nivell esportiu com econòmic. Per aquest enfrontament, el tècnic Carlos Ríos no podrà comptar amb els lesionats Pepe Rueda, José Mari, Ogbeche, Manuel Ruz i Bruno Herrero, a més de Bodipo, que es troba concentrat amb la selecció guineana.

A causa d'aquestes baixes, Ríos ha inclòs en la convocatòria a quatre jugadors del filial.

Alineacions probables

Xerez CD: Toni; Cámara, Bouzón, Prieto, Redondo o Mendoza; Rafa García, Porcar, Rey, Marquitos; Joselito Vega i Maldonado.

Barça B: Oier; Patric, Lombán, Sergi Gómez, Balliu; Ilie, Sergi Roberto, Espinosa; Joan Román, Dongou i Kiko Femenía.

Àrbitre: Fernando López Acera (Comitè Extremeny).

Estadi: Chapín.

Hora: 19h

stats