LLIGA ADELANTE
Esports 08/06/2013

El Girona rep el Madrid Castella pensant en el play-off

Els de Rubi disputen (19h/Esport3) l'última jornada sense opcions de ser segons, i aconseguir l'ascens directe a Primera

Efe
2 min
El Girona i el Vila-real lluiten per  enfilar-se als llocs d'ascens directe

GironaEl Girona rep el Reial Madrid Castella (19h/) en l'última jornada de la Lliga Adelante. Després de la derrota de la setmana passada al camp de l'Almeria, els de Rubi afronten aquest partit sense opcions de ser segons i pujar directament a Primera, juntament amb l'Elx. És per això, que disputaran aquest enfrontament pensant ja en el play-off d'ascens a la Lliga BBVA.

El tècnic gironí podria alinear un onze de circumstàncies per donar descans als jugadors que arrosseguen problemes físics, als quals porten sobrecàrrega de minuts i als quals podrien veure una targeta groga i perdre's el pròxim duel.

Davant aquesta situació, tot apunta que futbolistes com Migue, Marcos Tébar, Richy o Acuña, no jugaran, mentre que, per contra, podria reaparèixer Jandro Castro després de dos mesos inactiu per agafar ritme amb vista a la promoció.

Al llarg de la setmana, a Montilivi no s'ha parlat per a res del Reial Madrid Castella, ja que els dos grans focus d'atenció han estat l'actuació arbitral del passat cap de setmana a Almeria i saber qui serà el rival de la primera eliminatòria en la fase d'ascens.

El Real Madrid Castilla, ja salvat des de fa diverses setmanes i amb el rècord de gols del filial en una temporada a Segona, intentarà aconseguir el títol honorífic d'equip més golejador de la categoria aquesta temporada.

Per a la cita de Montilivi el tècnic Alberto Toril comptarà amb nombroses baixes motivades pels compromisos internacionals dels seus jugadors. Nacho, Morata i el rus Txerixev estan disputant l'Europeu sub-21 d'Israel amb les seves respectives seleccions. La mateixa situació la tenen Jesé, Derik i Llorente, que preparen el Mundial sub-20.

Alienacions probables

Girona: Becerra, José, Moisés Hurtado, Chus Herrero, David Junca, Juanlu, Eloi, Kitoko, Jofre Mateu, Gerard Bordas i Felipe.

Reial Madrid Castella: Pacheco; Fabinho, Moler, Iván, Casado; Mosquera, Casemiro, Juanfran, Lucas; Borja i Oscar Plano.

Àrbitre: Sánchez Martínez (Col·legi Murcià)

Estadi: Montilivi

Hora: 19h / Esport 3

stats