COPA CONFEDERACIONS 2013
Esports 22/06/2013

El Brasil i Itàlia s'enfronten amb la intenció d'evitar la selecció espanyola a les semifinals

Els blaugranes Neymar i Alves seran titulars en un partit que està en joc la primera posició de grup (21h,Telecinco)

Efe
2 min
Neymar durant l'últim partit contra Mèxic

Salvador, BrasilLa selecció brasilera i la italiana s'enfronten aquest dissabte (21h,Telecinco) en un partit que està en joc la primera posició del grup. Als de Scolari els val la victòria o l'empat per ser primers, mentre que el combinat italià necessita guanyar per evitar la selecció espanyola a les semifinals de la Copa Confederacions –sempre que els de Del Bosque siguin primers de grup–.

El brasiler Neymar arriba a aquest partit després de completar dues grans actuacions en els dos primers enfrontaments. Amb dos gols i una assistència, el nou fitxatge bluagrana ha liderat els dos triomfs de la selecció brasilera, i està complint amb les expectatives que se li exigien abans de l'inici d'aquesta competició.

Per al Brasil, Itàlia és el rival més dur d'ençà que Luiz Felipe Scolari es va fer càrrec de l'equip a principis d'aquest 2013. És per això, que el partit posarà a prova el nivell real d'una selecció que últimament ha mostrat una notable millora en el seu joc. Precisament un dels primers amistosos de Scolari en la seva segona etapa amb la selecció brasilera va ser contra Itàlia a Ginebra, en un partit que va acabar amb empat a dos gols, però en què els italians van ser molt superiors.

Scolari podria optar per donar descans a alguns integrants de l'equip titular. El migcampista Paulinho, que té un lleu esquinç de turmell, podria cedir el seu lloc a Hernanes, mentre que el defensa David Luiz, amb una fractura al nas, també podria descansar.

Itàlia té dues baixes confirmades al mig del camp: la de Daniele De Rossi, per acumulació de targetes grogues, i la d'Andrea Pirlo, per un edema a la part posterior de la cama.

Els metges de la selecció italiana tampoc han descartat més canvis a causa del cansament d'alguns titulars.

Alineacions probables

Brasil: Julio César; Daniel Alves, Thiago Silva, David Luiz (o Dante), Marcelo; Luiz Gustavo, Hernanes, Oscar; Hulk, Neymar i Fred. Seleccionador: Luiz Felipe Scolari.

Itàlia: Buffon; Abate, Barzagli, Chiellini, De Sciglio; Candreva, Marchisio, Aquilani, Montolivo; Gianccherini i Balotelli. Seleccionador: Cesare Prandelli.

Àrbitre: Ravshan Irmatov (Uzbekistan), assistit per Abduxamidullo Rasulov (Uzbekistan) i Bakhadyr Kochkarov (Kazakhstan).

Estadi: Fonte Nova, de Salvador.

Hora: 21 hores , Telecinco

stats