Esports 25/08/2013

Els precedents, favorables al Mallorca

A Segona, els dos equips s'han encarat un total de catorze ocasions

M.r.
1 min

Palma.El Mallorca es retrobarà amb el Múrcia a la Segona Divisió vint anys després de la darrera ocasió en què es varen veure les cares. En aquella ocasió, el conjunt llavors dirigit per Jaume Bauçà va golejar els murcians amb un contundent 4-0. Les dianes d'Stosic, per partida doble, Milojevic i Vidal donaren la victòria als vermells en la denovena jornada. Aquesta va ser la setena, i darrera, victòria a Segona dels vermells en les catorze ocasions que s'havien enfrontat.

I és que tots els precedents, tant a Segona com a la màxima categoria, afavoreixen el Mallorca. A Segona, els dos equips s'han encarat un total de catorze ocasions. Quatre empats i tres derrotes completen el balanç d'enfrontaments. A Primera Divisió, els dos equips han jugat plegats cinc vegades a Palma amb un balanç de dues victòries locals i tres empats.

D'aquesta manera, el Múrcia només ha aconseguit emportar-se el botí en tres de les denou ocasions que ha visitat l'illa. Tot i que les estadístiques només serveixen per fer-se una idea del que pot succeir, el Mallorca ha d'imposar la seva llei per sumar els tres primers punts del curs i demostrar a l'afició que la golejada que patiren a Sabadell només va ser un accident.

stats