Futbol Català
Esports 09/10/2011

El Nou Sardenya va viure un gran duel amb triomf de La Pobla de Mafumet gràcies a dos golassos

Victòria poblenca a Gràcia (0-2), triomf del Gavà a casa contra la Gramenet (1-0) i triomf del Cornellà a domicili contra el Balaguer (0-1)

Redacció
Oribe celebra el seu magistral gol de falta contra l'Europa

BarcelonaTres partits de la vuitena jornada del campionat de lliga de Tercera Divisió es van avançar a la tarda de dissabte. A Gràcia, l'Europa va perdre el seu primer partit com a local -havia comptat fins llavors tots els dues per victòries- davant un altre aspirant a la zona alta, La Pobla de Mafumet. El filial del Nàstic va avançar-se al marcador amb un golàs de falta directa de Víctor Oribe passat el quart d'hora del primer temps. L'encontre, que podria haver sumat diversos gols dels dos equips i que va oferir molt bon futbol global, va tancar-se amb un altre bon gol de Jordi Roca a dos minuts pel final.

A La Bòbila de Gavà, el conjunt local va donar un salt per apropar-se a la zona de play-off en superar la Gramenet per la mínima diferència. L'encontre va mantenir les taules inicials durant gairebé tot el partit fins que el sempre etern Santi Triguero va obrir la llauna a cinc minuts del final del partit i va impedir qualsevol reacció visitant per falta de temps.

També per la mínima va guanyar el Cornellà per primera vegada aquesta temporada a domicili. Un gol al minut seixanta del seu referent d'atac, Enric, va ser suficient per sumar els tres punts a Balaguer. El primer temps va servir per veure bones opcions pels de La Noguera, però el segon va caure totalment del cantó verd i es va certificar amb la diana del punta del Cornellà.