MOTOR
Esports 13/06/2013

Els pilots de motociclisme disputen un partit amistós al Camp Nou

Els de MotoGP s'han imposat per 4-3 a l'equip format pels corredors de Moto2 i Moto3

Ara
1 min

BarcelonaEls pilots de motociclisme que aquest cap de setmana disputaran el Gran Premi Aperol de Catalunya han disputat aquest dijous al matí un partidet al Camp Nou. Tot i que s'ha trobat a faltar a alguns dels pilots més destacats de la graella –com Rossi, Lorenzo o Pedrosa–, sí que han participat en aquest enfrontament altres cares conegudes com és el cas de Marc Márquez o Maverick Viñales.

Els pilots han saltat la gespa amb l’himne del Barça de fons. El partit, de vint minuts per part, ha transcorregut en un ambient distès i competitiu alhora. Sota l’atenta mirada de Manel Arroyo, directiu del Barça i director executiu de Media de Dorna, els participants s’han distribuït en dos equips: els de MotoGP contra els de Moto2 i Moto3.

Després de l'enfrontament, Marc Márquez ha assegurat que “sent culer", com és ell, li ha fet "molta il·lusió” jugar aquest partit, ja que no "no tothom ha jugat al Camp Nou".

La victòria ha estat pels pilots de MotoGP, que s'han imposat per 4-3. Els gols de Dovizioso, De Puniet, Márquez i Bradl han fet estèrils els de Pol Espargaró, Cortese i Simeón.

stats