PRIMERA DIVISIÓ
Esports 11/03/2012

La passió d'Emery i Caparrós, cara a cara

N. Arroyo
1 min
Unai Emery, ajupit a la gespa de Mestalla.

BARCELONAMestalla presenciarà aquesta tarda a les 16 h (GolT / Canal+Liga) un duel preciós entre el València i el Mallorca que desperta interès, sobretot, per l'enfrontament de dos tècnics que viuen els partits amb molta emoció. Unai Emery pel bàndol local i Joaquín Caparrós pel visitant es mouran, com sempre, al límit de l'àrea tècnica, patint per no creuar la línia que els allunya dels jugadors, a qui donen instruccions enèrgiques.

El primer a la gatzoneta i el segon mastegant sempre un xiclet són tot passió a la banda. Tots dos necessiten els punts amb urgència, el València per no sentir l'alè dels seus perseguidors gaire a prop per conservar la plaça de Champions amb tranquil·litat i, el Mallorca, per allunyar-se de la zona de descens. El tècnic xe, que preveu un matx "tancat" i un Mallorca "que lluita totes les pilotes fins al final", té les baixes de Víctor Ruiz i Pablo en defensa i el dubte de Rami, amb molèsties. Soldado, sancionat pel duel de dijous contra el PSV a l'Europa League, serà titular en un onze que tornarà a estar condicionat per les rotacions pensant en Eindhoven.

Caparrós celebrarà avui el seu partit número 400 a Primera Divisió, onze anys després de debutar. "Tenia cabells i un aspecte més jove", va recordar amb un somriure. El tècnic dels balears perd Tissone, lesionat, i Pina, sancionat, i haurà de fer canvis al mig del camp.

stats