ESPANYOL
Esports 21/05/2011

Un partit amb regust de comiat a Cornellà-El Prat

L'Espanyol tanca la temporada contra un dels equips que l'ha deixat fora de l'Europa League, el Sevilla, en un partit en què Iván de la Peña s'acomiadarà de l'afició local. I potser no és l'únic que diu adéu.

Toni Padilla
2 min
Kameni no ha estat convocat després de les seves polèmiques declaracions.

BARCELONA.Cornellà-El Prat tanca la temporada aquesta nit (22.00) amb l'últim partit de l'Espanyol contra el Sevilla. Un partit en què molts jugadors podrien es acomiadar de l'afició blanc-i blava. La direcció esportiva de l'Espanyol ja fa temps que treballa en la remodelació de la plantilla, i Pochettino podria donar minuts a homes destinats a marxar aviat. Avui, doncs, Iván de la Peña no és l'únic jugador que es podria acomiadar. El càntabre va anunciar aquesta setmana que deixa el futbol professional i l'afició li ha preparat un comiat per aquesta nit.

Qui potser no es pot acomiadar de l'afició és el porter Carlos Kameni. Mauricio Pochettino l'ha deixat fora de la convocatòria després de les seves polèmiques declaracions sobre la falta d'ambició del club blanc-i-blau. El tècnic argentí ha afirmat que deixar-lo fora de la llista no és un càstig, però si finalment el porter acaba deixant l'equip es quedarà sense poder-se acomiadar de l'afició. Aquesta setmana el porter camerunès ha recordat que encara té contracte amb el club, però que si arriben ofertes les podria estudiar. Cristian Álvarez, doncs, serà a la porteria amb el jove Dinu a la banqueta.

Altres homes que poden abandonar el club aviat són Osvaldo (seguit de prop per diferents equips de la Premier League), Javi Marquez (seguit també a Anglaterra) i José Callejón, que podria acabar jugant al Reial Madrid. Duscher, Iván Alonso, David García i Javi Chica per la seva banda, acaben contracte, i ara caldrà veure si fan les maletes o renoven. La direcció esportiva ha esperat fins al final de temporada per començar a parlar sobre aquests casos, tot i que sí que sembla que ha decidit que cap dels cinc futbolistes de camp cedits tornarien al club. És tracta dels casos de Ferran Corominas, Ben Sahar, Ángel Martínez i Román Martínez. Només el porter Kiko Casilla tornaria a la disciplina blanc-i-blava.

stats