HANDBOL
Esports 10/11/2012

Un partit històric i desigual entre Barça i Fraikin

David R. Jover
1 min
Xavi Pascual, entrenador del Barça Intersport.

BARCELONA.Un dels millors jugadors del Fraikin Granollers, el xilè Rodrigo Salinas, no serà aquesta tarda al Palau Blaugrana (18.30 hores, Sportmania). El conjunt vallesà l'ha cedit durant deu dies a l'Al-Kuwait a canvi d'una contraprestació econòmica que no s'ha fet pública. El Fraikin, en preconcurs de creditors, no va dubtar ni un segon a cedir el seu màxim golejador encara que això pogués afectar el seu rendiment esportiu.

I és que, a part del Barça, Toni Garcia no podrà comptar tampoc amb Salinas en el partit contra l'Ademar de Lleó del dia 13. A banda d'això, el Fraikin recupera el porter suplent Manel Pérez i afronta un derbi molt desigual pel que fa a potencial.

El Barça Intersport, que compta els partits per victòries i és líder juntament amb l'Atlètic de Madrid -8 triomfs-, aspira a mantenir la ratxa de resultats que el manté invicte a Espanya i Europa.

D'altra banda, a més del partit contra el Granollers, la tarda serà 100% d'handbol al Palau. A les 16.15 hores, el Barça B juga contra el Gijón en un partit que enfronta el segon i el primer classificat a la Divisió de Plata.

stats