Esports 25/10/2011

El 19 de novembre ja no es podrà fumar al Camp Nou

àlex Gozalbo
1 min
Un seguidor del Barça fumant durant un partit del Camp Nou.

Barcelona.De totes les mesures que la junta del Barça va prendre ahir, la més esperada és la que té a veure amb la campanyaCamp Nou sense fum. Segons va anunciar Toni Freixa, portaveu del club, "la primera fase es posarà en marxa el 19 de novembre, data a partir de la qual no es permetrà fumar a l'interior de l'estadi". I va afegir: "A més, hi haurà una campanya informativa perquè tothom se n'assabenti. A partir de l'1 de gener la prohibició s'ampliarà també a la graderia".

El club blaugrana ha designat, a més, 250 abonaments a la llista d'espera. "Són tots els que queden lliures per impagament. Estaran disponibles a partir de l'1 de gener i els socis que els rebin tan sols hauran de pagar la meitat del preu", va explicar Freixa.

El portaveu del Barça també va anunciar una nova iniciativa: "Crearem a partir de l'1 de gener una oficina per als socis que tinguin alguna discapacitat".

D'altra banda, segons Freixa en la negociació televisiva amb Mediapro van treballar per ajustar els horaris: "Hem obtingut el màxim compromís, però no veurem si es compleix fins a la temporada 2014-15".

Finalment, la junta del Barça no va tractar ahir la grada d'animació. "No hi ha cap novetat sobre aquesta qüestió. Tenim el compromís de treballar-hi", es va limitar a explicar el portaveu.

stats