Esports 17/01/2016

Cop d'autoritat del Nàstic al camp del líder (1-3)

Ara
El Nàstic ha guanyat al camp de l'Alabès / LFP

BarcelonaEl Nàstic ha donat un cop de puny sobre la taula derrotant el líder, l'Alabès, al seu estadi (1-3). El conjunt grana ha tingut la sort d'avançar-se gràcies a un autogol de l'equip basc i ha aguantat el setge del conjunt local, que ha tingut més i millors ocasions de gol per capgirar el marcador.

Javier Carpio, al minut 38, s'ha fet un autogol quan intentava tallar un contraatac. Amb 0-1 s'ha arribat al descans. A la represa, els de Vicente Moreno s'han tancat al darrere i han refusat les ocasions de gol de l'Alabès, fins que en un error i un contraatac els tarragonins han pogut fer el segon per mitjà d'Achille Emana (min 81).

L'Alabès no s'ha rendit i ha ajustat el marcador, gràcies a un refús que ha caçat Manu Barreiro (min 86). Però quan el líder atacava a la desesperada, un nou contraatac l'ha resolt Stephane Emana (min 90) i ha deixat el Nàstic a només un punt del 'play-off' d'ascens.