MOTOGP
Esports 18/08/2013

Marc Márquez guanya a Indianapolis i és més líder del Mundial

Dani Pedrosa ha estat segon i Jorge Lorenzo, tercer. El de Cervera aconsegueix imposar-se en les tres curses que s'han disputat als Estats Units

Nuria García
2 min

BarcelonaMarc Márquez no té límit. Si més no, ell encara no l'ha trobat. El de Cervera ha aconseguit imposar-se en el Gran Premi d'Indianapolis i és ja més líder del Mundial. I és que ara ja té a Pedrosa a 21 punts i a Lorenzo, a 35. D'altra banda, Márquez ha aconseguit el triomf a les tres curses que s'han disputat a territori nord-americà: Austin, Laguna Seca i Indianapolis.

Però Márquez sap que ha de millorar la maniobra de la sortida. A Indianapolis tampoc ha arrencat bé i s'ha vist superat per Jorge Lorenzo i Dani Pedrosa. De fet, Lorenzo ha fet una sortida increïble i, com el mallorquí sabia que les Honda tenien un ritme superior a la resta, ha intentat escapar-se.

Però no ho ha aconseguit. Tot i que al principi semblava que s'escapava, Pedrosa no ha deixat que l'avantatge s'incrementés i l'ha mantingut en mig segon mentre Márquez seguia al de Castellar. A 18 voltes per al final, Márquez ha superat Pedrosa i ha incrementat el ritme per tractar de contactar amb Lorenzo. Mica en mica, el de Cervera ha contactat amb el balear. A 15 voltes per al final, Márquez ha fet un interior espectacular a Lorenzo per situar-se primer.

Tot i que al principi els tres han rodat junts, el ritme de Márquez ha estat superior al de Lorenzo i al de Pedrosa. De fet, el de Castellar, que ha aguantat al darrere pacient, ha trobat el seu moment a dues voltes per al final, quan a final de recta ha aprofitat la potència de la seva Honda per superar Lorenzo i col·locar-se segon.

El quart classificat ha estat Valentino Rossi, que ha protagonitzat un espectacular final de cursa lluitant amb Cal Crutchlow i amb Álvaro Bautista. L'italià ha superat Crutchlow en l'últim revolt abans de creuar la línia de meta per acabar quart.

stats