MOTO3
Esports 25/08/2013

Salom s'oblida de les molèsties al peu i guanya a Brno

El mallorquí amplia distàncies al capdavant del Mundial de Moto3. Maverick Viñales ha estat segon i Jonas Folger, tercer

Nuria García
1 min

BarcelonaLes curses de Moto3 són impredictibles fins que els pilots han creuat la línia de meta. Aquest diumenge, fins a cinc pilots han arribat a l'última volta, a l'últim revolt, amb possibilitats de pujar al podi i de fer-se amb el triomf. Al final, el més llest de tots ha estat Lluís Salom, que tot i les molèsties que té al peu, s'ha imposat per davant de Maverick Viñales i Jonas Folger.

Els dos pilots de l'Estrella Galicia 0,0, Álex Rins i Àlex Márquez, que han lluitat en l'últim revolt colze a colze, han vist com Folger els superava a les acaballes, han completat la cursa en la cinquena i sisena posició.

Ràpidament, després de la sortida, el grupet de sempre s'ha situat al davant. Salom, Viñales, Rins, Márquez i Folger s'han intercanviat les posicions durant tota la cursa. Ara Maverick Viñales liderava la cursa, i en un tancar i obrir d'ulls, el de Roses queia fins a la quarta posició i el líder era Salom, que dos revolts abans estava cinquè.

stats