MOTO3
Esports 17/08/2013

Álex Rins aconsegueix a Indianàpolis la quarta 'pole' de la temporada

L'ensurt del dia l'ha protagonitzat Lluís Salom, que ha patit una forta caiguda però ha pogut tornar a la pista per acabar desè

N. G.
1 min
Lluís Salom, pilot de Moto3, a Indianàpolis / MIRCO LAZZARI / GETTY IMAGES

BarcelonaEl barceloní Álex Rins ha aconseguit la 'pole position' de la categoria de Moto3 al circuit d'Indianàpolis, on aquest diumenge (17 hores, Telecinco) es disputa la primera cursa després de les vacances de l'estiu.

Rins ha estat el més ràpid amb un temps d'1:47:392. Al costat seu arrencarà el seu company Àlex Márquez, mentre que Maverick Viñales completarà la primera fila de la graella després d'aconseguir el tercer millor registre.

L'ensurt de la jornada a la categoria petita l'ha protagonitzat el pilot balear Lluís Salom. El líder del Mundial de Moto3 ha patit una forta caiguda quan restaven 17 minuts per al final dels entrenaments oficials i, després de rodolar sobre l'asfalt de la pista nord-americana, ha hagut de ser atès pels serveis mèdics, que l'han retirat en llitera.

Salom ha anat a la clínica mòbil, d'on uns minuts més tard ha sortit pel seu propi peu i només amb unes molèsties a la cama. De fet, el balear ha pogut tornar a la pista, tot i que finalment no ha pogut millorar el seu temps i aquest diumenge arrencarà desè.

stats