MOTO2
Esports 24/08/2013

Nakagami supera Pol Espargaró i Tito Rabat i arrencarà primer a Brno

El japonès aconsegueix un temps de 2:02.202 i pispa la 'pole' a Pol Espargaró. La primera línia de la graella la completa Tito Rabat

Ara
1 min

BarcelonaTakaaki Nakagami arrencarà aquest diumenge (11.20 h, Telecinco) des de la primera posició de la graella el GP de la República Txeca.

El japonès ha aturat el crono a 2:02.202 en els instants finals dels entrenaments a Brno i ha pispat la 'pole' a Pol Espargaró. I és que el de Granollers i el seu company d'equip Tito Rabat han dominat pràcticament tota la sessió d'aquest dissabte. Finalment, Espargaró ha estat segon i Rabat, tercer.

El petit dels germans Espargaró tindrà, doncs, l'oportunitat de retallar més punts al Mundial amb el líder, Scott Redding, que arrencarà 13è.

La segona fila de la graella ha estat per a Mika Kallio, Sandro Cortese i per al rubinenc Jordi Torres, que ha acabat els entrenaments oficials en la sisena posició. Per la seva banda, Nico Terol ha estat novè. El manresà Toni Elías arrencarà aquest diumenge des de la 18a posició, Ricky Cardús des de la 25a i Àxel Pons, que ha patit una caiguda, des de la 27a.

stats