MOTOGP
Esports 16/06/2013

Lorenzo: "Estic sol contra les Honda en la lluita pel Campionat, però hi ha molta tensió en aquell box"

El pilot mallorquí es mostra satisfet per haver guanyat la cursa catalana tot i els problemes que ha tingut amb les altes temperatures i celebra el triomf amb Anna Vives

N.g.
2 min
Jorge Lorenzo celebra el triomf amb la dissenyadora Anna Vives, creadora de la tipografia del seu casc

MontmelóJorge Lorenzo s'ha mostrat satisfet després d'aconseguir acabar la cursa primer, tot i els problemes de la Yamaha amb les altes temperatures. "A causa de les altes temperatures no podem donar el nostre màxim", ha explicat el pilot mallorquí, que desconeix si la resta de pilots que lluiten amb ell pel Mundial també pateixen quan fa calor. "Jo no he provat l'Honda, no sé com funciona, però el que sí que sé és que quan la temperatura és molt alta, nosaltres no podem pilotar millor".

Sobre la cursa, Lorenzo ha dit: "No esperava sortir tan bé, però la de Dani no ha estat de les millors que ha fet i, per tant, m'he pogut posar a la seva altura i he pogut arribar al primer revolt millor del que m'esperava. He arribat primer i aquesta ha estat una de les claus de la cursa. Deixar el Dani al davant pot ser perillós, perquè quan se sent còmode, pot marxar". Lorenzo ha afegit: "Sabia que el Dani no anava gaire còmode darrere meu. Però també veia que el tercer era a prop, per això no m'he relaxat. He mantingut la constància i això m'ha servit per ser una mica millor que ells".

Pedrosa i Márquez són els seus rivals, si bé Lorenzo sap per experiència pròpia que les lluites internes no són bones. "Estic sol contra ells en la lluita pel Campionat, però hi ha molta tensió en aquell box i possiblement en breu el Marc podria anar més ràpid que el Dani", ha assegurat Lorenzo.

El triomf, celebrat amb Anna Vives

Jorge Lorenzo ha pujat al podi amb l'Anna Vives després que ella hagués ajudat a dissenyar el seu casc. "Com sabeu, l'Anna va dissenyar el casc juntament amb Roberto. La tipografia de les frases és seva i és una iniciativa per promoure que la gent sàpiga que persones amb el seu problema són capaces de fer treballs. Són persones amb un cor molt desenvolupat, són molt carinyoses i, a més, competents per fer moltes feines. He volgut promoure això a través d'ella, que és una celebritat a Catalunya, a Espanya i a tot el món", ha explicat el pilot mallorquí.

stats