MOTO2
Esports 02/06/2013

Redding suma el segon triomf consecutiu i Pol Espargaró remunta i es queda a les portes del podi

Nico Terol fa una gran cursa i acaba segon, seguit de Zarco, i el rubinenc Jordi Torres es reivindica i acaba sisè després d'una gran actuació

Nuria García
1 min
Scott Redding ha guanyat a Mugello / CARLO FERRARO / EFE

BarcelonaScott Redding segueix incrementant la distància al capdavant de la classificació general de Moto2. El pilot britànic ha aconseguit aquest diumenge a Mugello el segon triomf consecutiu després d'una cursa en què Redding ha estat intel·ligent. Segon ha estat Nico Terol i tercer, Johann Zarco.

El britànic ha lluitat amb Nico Terol. El pilot d'Alcoi ha fet una gran cursa i ha acabat segon. Terol, que ha millorat des de l'inici de la temporada, ha encapçalat la cursa durant unes voltes, però finalment s'ha deixat avançar per Redding, que ja no li ha donat cap opció.

De fet, el pilot d'Alcoi ha fet una bona sortida i ha aconseguit situar-se segon, darrere de Nakagami. El japonès però, ha caigut a tretze voltes per al final, quan ja havia estat superat per diversos pilots.

Qui s'ha quedat a les portes del podi ha estat Pol Espargaró. El de Granollers està tenint problemes aquesta temporada i a Mugello no ha fet una bona sortida i ha caigut fins a la 15a posició. Mica en mica però, el petit dels Espargaró ha anat remuntant i després d'enganxar-se al grup que perseguia els pilots capdavanters, ha aconseguit situar-se sisè a quatre voltes per al final després de superar Corsi. El de Granollers ha fet un gran final de cursa espectacular ja que uns quants revolts més tard ha avançat en un únic revolt a Kallio i a Jordi Torres per acabar quart.

També cal destacar la cursa que ha protagonitzat Jordi Torres. El rubinenc s'ha reivindicat aconseguit la sisena posició en un dels circuits més complicats del Mundial. Torres ha pogut rodar quart després de fer un gran avançament sobre Kallio, demostrant el seu talent.

stats