Esports 26/06/2013

El millor record, en el pitjor moment pels mallorquinistes

Ll. P.
2 min

Palma.El 28 de juny de 2003 el Reial Mallorca va aconseguir la fita esportiva més gran de la seva història guanyant la Copa del Rei a Elx davant el Recreativo de Huelva. Demà es compleixen deu anys d'aquella nit inoblidable per al mallorquinisme i és el moment de recordar-ho i retre homenatge a aquells que ho feren possible. No obstant això, la situació que viu el club a dia d'avui és molt lluny de la d'aquella nit, la qual cosa condiciona els actes de commemoració que s'han organitzat.

No fa encara un mes que el Mallorca va certificar el descens a la Segona Divisió, després de viure setze anys a la màxima categoria. Si Elx va ser el punt més àlgid d'aquell temps, el seu record ve quan al club li espera un futur incert a la Segona Divisió, tant en el camp esportiu com en l'econòmic. Amb tot, la història hi obliga i els actes del club comencen aquest mateix matí a l'Iberostar Estadi i en qualsevol cas serviran per pujar l'autoestima del mallorquinisme.

A l'espera que es concretin amb detall els actes oficials i els noms propis d'aquella nit que hi seran presents, sí que es coneix que el llavors president i després propietari, Mateu Alemany, ha organitzat per anit una reunió per compte seu per celebrar el 10è aniversari de la Copa del Rei amb el que va ser, o ho és ara, el seu entorn més proper. Que transcendís la celebració d'aquest acte d'Alemany, abans que el Mallorca anunciàs els seus actes oficials, ha enrarit un ambient, en teoria, de celebració de tot el mallorquinisme. A més d'això, la commemoració coincidirà amb un consell d'administració i una junta general d'accionistes de la Societat Anònima Esportiva, en què es tornarà a posar en evidència l'enfrontament entre els accionistes propietaris.

stats